norrskog

Fotograf: Svanthe Harström

Norrskog arrangerar ett laddat program med föreläsningar under lördagen.

Kl 11.00, lördag 29 juli
Skogsägare med framtidstro – viktiga för samhälle och miljö
Föreläsare: Olof Söderström, vd, Norrskog
Om art- och habitatskyddsdirektivet, om nyckelbiotopsproblemen och andra attacker på äganderätten. Seminariet vänder sig till skogsägare och andra som ser dagens investeringar i skogsskötsel som viktiga för kommande generationer.

Kl 11.45, lördag 29 juli
Generationsskifte – vad ska du tänka på
Ulrik Hansson, Norrskog
Det finns mycket att tänka på vid ett arvskifte av skog. Om du börjar fundera över detta i tid, skaffar dig bra underlag och rätt rådgivning, så undviker du många fallgropar och generationsskiftet går så mycket lättare. En föreläsning för dig som tror att ett ägarbyte måste ske – någon gång…

Kl 13.00, lördag 29 juli
Skog, såg och trähusindustri i Jämtland – kan och vill växa
Föreläsare: Per-Ola Engerup Norrskog, Pär-Magnus Olofsson Attacus Trähus
Norrland har goda förutsättningar att utveckla skogsnäringen. Förutom stora skogsarealer och hygglig tillväxt har vi virke av hög, efterfrågad kvalitet. Per-Ola berättar om varför Norrskog Wood Products produkter efterfrågas ute i världen. Lokal trähusindustri berättar om sina produkter och vad de behöver för att utvecklas vidare tillväxten. Ett seminarium för dig som är intresserad av framtiden i skogsbygderna.

Kl 13.45, lördag 29 juli
Kan Sverige ge skogslänen de rätta förutsättningarna?
Samtliga riksdagspartier inbjudna, Per Åsling (C), Saila Qvicklund (M), Robert Uitto (S), Runar Filper (SD) m. fl kommer att medverka.
Moderator: Annika Lidgren, kommunikationschef, Norrskog
Framtiden kräver förnybara, klimatneutrala råvaror. För att framställa dem behöver vi en levande landsbygd. Ett Sverige som nyttjar både stad och land blir starkare och mer hållbart. Hur vill partierna driva politik som ger skogslänen förutsättningar? En intressant paneldiskussion om vart politiken är på väg med landsbygdsfrågorna.

 

 

Biljett online

Nu kan du köpa dina biljetter till Jämtland Game Fair direkt på nätet

Beställ här »

SAMARBETSPARTNERS

sjf transp

 

Swedish Game Fair AB arrangerar följande event

sgf logo 2018          jgf logo 2017          Jaktkryssningen

Go to top