Det står nu klart att Vildmarken kommer att vara officiell mässtidning för två stora framtida jaktmässor, Jämtland Game Fair 2017 och Swedish Game Fair 2018.

A6305448 Large 1024x683

– Vi är hedrade över förtroendet, säger Staffan Johansson, chefredaktör för Magasin Vildmarken.

Först ut är den norrländska mässan, Jämtland Game Fair som pågår mellan den 28–30 juli nu i sommar. Med utsikt över Storsjön och Oviksfjällen kommer företag, organisationer och föreningar inom bland annat jakt, hund, skog och outdoor att samlas för att bjuda besökarna på en riktig jaktfest i dagarna tre.

Därefter väntar årets största jaktmässa, Swedish Game Fair som går av stapeln den 25–27 maj 2018. Förra året blev en fantastisk mässa i slottsparken på Tullgarns slott. Vildmarkens redaktion ser fram emot att producera tidningen, men givetvis även att besöka mässorna.

Tullgarns slott ligger vackert och centralt beläget på en udde mitt i Tullgarnsviken. Här har naturen, jakten och fisket alltid stått i centrum.

– Vi har ett rekordstort intresse för Swedish Game och redan nu kan vi lova att det kommer bli den största mässan som arrangerats på Kungliga Tullgarn, säger Torbjörn Larsson, VD på Swedish Game Fair AB som ser fram emot samarbetet tillsammans med Magasin Vildmarken.

– Det är en fin produkt och jag ser en stor potential i samarbetet att nå ut till en större målgrupp än tidigare, säger Torbjörn Larsson.

Sveriges interaktiva jakt- och friluftstidning tar plats i den fysiska världen

Magasin Vildmarkens premiärnummer kom ut i februari 2016. Sedan dess har det släppts ett nummer i månaden och läsarna har fått hänga med på mängder av jakter och äventyr runt om i hela världen.

– Vi riktar oss främst mot den jaktintresserade, pryltokiga och naturälskaren som vi ju själva är. Och även om vi är trogna det digitala formatet ser vi fram emot att få trycka upp dessa specialutgåvor för att våra nya och tidigare läsare kan uppleva några av våra favoritinslag i tryckt format, säger Staffan Johansson.

Och fortsätter:

– I dessa specialutgåvor kommer läsaren att få bjudas på några av våra mest läsvärda artiklar men även jaktreportage, tips och recensioner som du för första gången kan läsa i respektive specialutgåva.

 

Biljett online

Nu kan du köpa dina biljetter till Jämtland Game Fair direkt på nätet

Beställ här »

SAMARBETSPARTNERS

sjf transp

 

Swedish Game Fair AB arrangerar följande event

sgf logo 2018          jgf logo 2017          Jaktkryssningen

Go to top