Stein Tore

Stein Tore Andersen, projektledare för De Nordiske Jakt- og Fiskedagene

I generationer har Östersund varit centrum för handel i ”Mittskandinavien”. Idag är kontakterna formaliserade mellan Sundsvall, Östersund och Trondheim. Städerna fungerar som motorer i sina regioner som sträcker sig från Nordsjön till Östersjön.

För att stärka förbindelserna med Norge och utnyttja Östersunds strategiska läge, har Jämtland Game Fair ingått ett samarbete med Norges ledande Jakt- och fiskemässa ”De Nordiske Jakt- og Fiskedagene”. Mässan arrangeras av Norsk Skogsmuseum i Elverum. Mässan besöks årligen av ca 32 000 besökare och är ett samarbete med bl a Norges Jeger- og Fiskerforbund.

– Den norska marknaden är viktig för många av våra utställare och organisationer. Samarbetet är fortfarande i sin linda, men vi ser många fördelar för bägge parter. Bl a är De Nordiske Jakt- og Fiskedagene mycket framgångsrika på jakthundsidan, säger Torbjörn Larsson, projektledare för Jämtland Game Fair.

De Nordiske Jakt- og Fiskedagene är Norges viktigaste mötesplats för jägare, fiskare och friluftsliv. Mässan har ett stort utbud av aktiviteter som knivtorg, matmarknad, hundutställning, prova-på-aktiviteter, skogsmaskiner och en stor produktutställning.

– Vi ser fram emot ett tätare samarbete med Jämtland Game Fair och Sverige. Det kommer alla parter att tjäna på säger Stein Tore Andersen, projektledare för De Nordiske Jakt- og Fiskedagene.

– Samarbetet är ytterligare ett steg för oss att skapa en ledande Game Fair i Norrland med nationellt fönster. Tillsammans med Norge samlar vi en stark region, avslutar Torbjörn Larsson.

Biljett online

Nu kan du köpa dina biljetter till Jämtland Game Fair direkt på nätet

Beställ här »

SAMARBETSPARTNERS

sjf transp

 

Swedish Game Fair AB arrangerar följande event

sgf logo 2018          jgf logo 2017          Jaktkryssningen

Go to top